Ketua-ketua Kota Kansas, San Francisco 49ers Bertemu pada Perlawanan Semula Super Bowl 2020
toto

Ketua-ketua Kota Kansas, San Francisco 49ers Bertemu pada Perlawanan Semula Super Bowl 2020

Ketua Kansas City menuju ke barat untuk menghadapi San Francisco 49ers hari ini untuk NFL Ahad, bersedia untuk menambah satu lagi takuk pada lajur kemenangan. Ia akan menjadi pertempuran yang sukar untuk petaruh sukan juga.

San Francisco 49ers lwn Ketua Bandar Kansas
San Francisco QB Jimmy Garoppolo (#10) jatuh selepas terkena terjahan Pengeluaran SGP pertahanan Atlanta Falcons Grady Jarrett dalam perlawanan minggu lalu. Pasukan Niners kelihatan bangkit apabila mereka menentang Ketua-ketua Kota Kansas hari ini. (Imej: Getty Images)
49ers (3-3) pulang ke rumah, di mana mereka berada 2-0 musim ini dan telah membenarkan kurang daripada 10 mata setiap perlawanan. Berita buruknya ialah mereka melakukannya untuk menghadapi Chiefs (4-2), saingan yang membawa mereka keluar dalam Super Bowl LIV pada 2020.

Walau bagaimanapun, San Francisco mempunyai beberapa bakat baru kali ini. The Niners terpaksa berdepan dengan beberapa kecederaan, tetapi hanya menambah Christian McCaffrey selepas Carolina Panthers menyedari mereka tidak dapat bersaing dengannya.

Masa Untuk Perlawanan Semula
Kali terakhir pasukan ini bertemu adalah di Miami, FL, pada 2 Februari 2020. Pada hari itu, San Francisco mendahului 10 mata pada suku keempat sebelum QB Patrick Mahomes dengan cekap mengatur tiga pukulan sentuh. Akibatnya, serangan QB Jimmy Garoppolo dan Niners tumbang dengan kekalahan 31-20.

Ketua-ketua Bandar Kansas san francisco 49ers
Moneyline -125 +105
Sebar -1.5 (-110) +1.5 (-110)
Atas/bawah 49 (-110)
Dengan hormat dari BetMGM
Perkara utama dalam setiap permainan untuk Garoppolo adalah untuk tidak membuat kesilapan. Keadaan tidak berjalan dengan baik ketika menentang Keluaran SDY Atlanta Falcons minggu lalu, dan dia menghadapi pertahanan yang lebih sukar hari ini.

NFL meraikan Hari Akhir Ketat Kebangsaan setiap tahun pada hari Ahad keempat bulan Oktober. Kali ini, dua pemain terbaik dalam liga akan mempamerkan kemahiran mereka. The Chiefs’ Travis Kelce telah menangkap 41 ela untuk 455 ela dan tujuh touchdown, manakala 49ers’ George Kittle mempunyai 182 ela selepas 19 perlawanan.

Kisah Super Bowl LIV adalah menyakitkan untuk 49ers, dan walaupun mereka telah pulih, mereka mahukan perlawanan ini atas beberapa sebab. Kemenangan akan memberi mereka lebih kekuatan dalam NFC dan menunjukkan bahawa mereka boleh menghadapi yang terbaik. Kedua-dua pasukan dianggap sebagai pesaing playoff, tetapi kekalahan di sini benar-benar mula meletakkan pasukan itu di belakang lapan bola.

Kansas City telah memenangi empat daripada lima pertemuan terakhirnya dalam persaingan ini, termasuk kemenangan Super Bowl itu. Bagaimanapun, Niners akan menjadi pasukan yang berbeza hari ini. Mereka bermain 5-0 di tempat sendiri menentang Chiefs, dan hari ini adalah hari untuk Garoppolo menyinar.

Over/under adalah sasaran yang sukar. Kedua-dua kesalahan boleh menghasilkan mata dengan mudah, dan kedua-dua pertahanan boleh menghalangnya dengan mudah. Dalam permainan rapat seperti ini, walaupun, over adalah pilihan yang kuat.

Jags Mengancam Gergasi
Walaupun rekod Giants 5-1, Jaguars digemari untuk menang hari ini. Jurulatih pertahanan Wink Martindale telah mencatatkan serangan paling banyak dalam NFL dengan 92, dan dia mungkin menyasarkan QB Trevor Lawrence berulang kali hari ini.

New York Giants Jaguars Jacksonville
Moneyline +135 -160
Sebar +3 (-110) -3 (-110)
Atas/bawah 43 (-110)
Dengan hormat dari BetMGM
Walau bagaimanapun, rancangan Martindale mungkin menjadi bumerang. Lawrence telah menunjukkan prestasi yang lebih baik di bawah tekanan, HK Prize melengkapkan 67.3% dan menjaringkan tiga TD semasa menghadapi guni. Dia juga hanya melemparkan satu INT apabila cuba mengelakkan alih keluar.

Kedua-duanya telah bertemu tujuh kali, dengan tiga kemenangan untuk Giants dan empat untuk Jaguar. The Jags telah memenangi tiga daripada empat perlawanan terakhir yang dimainkan antara kedua-dua pesaing ini, manakala Giants tidak menang sejak November 2010.